18. oktoober 2010

Why are you holding back?


Ah, mine perse. Sina ... sina ... ja sina ka. Minge kõik ja äkki jääb ruumi mulle ka ? Fakk, see peaks suht hiigelperse olema. Anyway ...

Tühistasin enda 17 detsemberi laevapileti Eesti ära. Ma ei tahagi enam tulla sinna. Kui kusagil on veel rohkem perses koht kui Eesti, siis mina olen Ameerika pornostaar. Isegi Aafrika on parem, Pakistan ja Iraak kah. Vot. Eesti võiks õhku lennata või keegi teine võiks riigi endale saada. Olgem ausad- enam rohkem perse see riik kukkuda ei saa. And those people - fuck you.

Mul oli tegelikult tervelt küme tundi aega mõelda mis ma siia kirjutan ja ma faking 45 minutit tagasi teadsin täpselt mis pointless juttu ma kirjutada tahan, aga tutkit , mida ei mäleta enam seda ei mäleta.

Mis toimub ? Mis toimub mu eluga ? Mis kuradi neetud pasamagnet ma olen, ah ? Mis toimub ? Ma ei jaksa enam joosta, aga seisma ka ei saa jääda ...

Te isegi ei viitsi süveneda, et aru saada. Te lihtsalt küsite, et jutuainet saada. Teid ei huvitagi. Mind ka mitte. Putsi, mind ka ei huvita.

Päris hea tulemus, Birksu, sa oled tagasi nullpunktis. Palju õnne.