24. märts 2011

My faith was strong but i needed proof .


Every step I take, every move I make,
every single day, every time I pray
I'll be missing you...

What if i'm not stronger than this? 

Ma olen alati tundnud kadedust nende laste peale kellel on normaalne pere. Normaalsed vanemad, õed, vennad ja sugulased kaasaarvatud. Ma olen alati ... nii kaua kui ma mäletan vihanud oma suguvõsa. Ma ei viha oma pere. Ma armastan neid kõikidest vigadest hoolimata. ma armastan neid hoolimata sellest, kui palju õhtud ma olen nutnud sellepärast , et miks mul just selline pere on . Ma armastan oma õde ja vendi, hoolimata sellest et nad mind väiksena kõnniseotult kappi panid ja mind seal päev otsa hoidsid ja toidsid mind kuivanud pannkoogidega. Ma armastan neid sellegipoolest. Aga sügaval sisimas pole ma neile seda kõike ikka veel andeks andnud. Sügaval sisimas soovin ma enda kõrvale pere kohustust täitma kedagi teisi kui neid. Kui mitu korda ma olen näinud nõusid lendamas emme, issi , enda, õe, vendade poole. Kui palju kordi ma olen kuulnud neid PISItülisid, millest arenevad suured tülid. Kui palju kordi ma olen kuulnud kuidas issi ähvardab ja kui palju kordi ma olen kuulnud kuidas emme seda teeb. Kui palju kordi ma olen öösel magama nutnud sellepärast, et mu perekonnas ei salli keegi teineteist ? Kui mitu korda ma olen näinud kuidas issi ära kõnnib .. Lugematud kordi. Vastus on lugematuid kordi. Ja ma tean, et täna ma saan ühe korra sinna juurde lisada. 

Ja keegi neist pakib .. ja ma ei tea kes. 

Ja mul tuleb selline samasugune ahistav tunne peale. Kui ma nüüd saaksin joosta .. Ma jookseks nii kaugele ja nii kiiresti kui võimalik. Ma rebiksin ennast lahti kõigist neist ahelatest mis mu ümber on. Ma laseks enda mõtetel voolata. Laseksin oma mälestustel kustuda. Sest ma ei taha neid. Ei taha. Ei taha . MA EI TAHA ! sest need teevad haiget. 

Teate mis mulle kõige rohkem haiget teeb ? Et kellegil on veel valusam kui minul. Et keegi nutab koos minuga ennast magama. 

Emme, ma armastan sind ! 

Ma vihkan et mul on kooselust nii vastik pilt. Nii vastik eeskuju. Ma ei suuda ennast mõelda normaalsesse suhtesse. Ja ma tean, et kõik need tülid mis tekivad on minu pärast. Anna mulle andeks. Anna mulle andeks. Ürita minust aru saada. Ma olen üritanud seletada nii palju kordi .. nüüd on täielikult sinu teha. Kallis, saa aru minust ! Ma armastan sind . Ma tõsiselt teen seda. 

'Cause everything's made to be broken. 

Sest igakord ma tõusen ma kukun jälle. Iga kukkumise järel jääb haav. Ja ma ei jaksa neid parandada. Ma ei taha. Ma ei taha, sest ma tean ma kukun jälle. Ma tean, et ma saan jälle haiget. Ja ma ei jaksa. Kuuled ? ! MA EI JAKSA ! 

And all i ever learnd from love 
was how to shoot at someone who outdrew you
It's not a cry you can hear at night
It's not somebody who's seen the light 
It's a cold and it a broken hallelujah. 

10. märts 2011

it's hard to stay positive when nothing ever goes right.


i wonder, how come all of a sudden, someone decides to never talk to you again. No reason. No explanation. No words said & just pretend like you never even met eachother . They just leave you hanging like you never meant nothing to them, and what hurts the most is how they made it look so easy, while your there missing them. And i really miss you. I wish i could understand what happend. Why is this like this ? There is so many questions i wanna get anwsers , but i know , i know i'll never get them . 


- I'm  a girl who have the tendency to stay up all night listening to music that reminds me of my current situation. I'm the one who hide her fears, hurt, pain and tears under my smiles and laughs all on a daily basis. The girl who wear my heart on my sleeve. The girl who pray things will workout just once and i’ll be satisfied. The girlswho scream and cry into my pillow because the rest of the world fails to listen. The girl who have it hard but don’t let anyone know that. The girl who may never have it easy. The girl who have so many secrets but will never tell a soul. The girl who have regrets and mistakes as a daily moral. The girl who don’t always win, who may never win. The girl who stay up all night thinking about everything. The girl who take life as it comes, hoping it’ll get easier somewhere down the road. The girl who love with all my heart but always get broken. 


- I am gonna be alright .. just not today. 


- And if i don't answer my phone, don't worry,  i'll be in my bed seeing a dream. Trying to be happy once again. Wait ! I'm happy. I'm happy . I .. no .. i just don't know am i happy ? Am i sad ? Who i am ? Who i wanna be ? I think  .. i think i'm gonna take two days off and disappear. I'll think those things clear to myself.


- I REALLY REALLY R-E-A-L-L-Y WANNA KNOW WHO I AM !!!! 


- I love you !  But oh, you already know that.